top of page

People can only meet you at the point they have met themselves


Als mens ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in andere mensen, op een open, nieuwsgierige en onbevooroordeelde manier. Mijn basishouding is holistisch: ik ben ervan overtuigd dat alles een tijd & plek heeft en ik zeker niet de therapeut ben die met iedereen matcht. En dat is prima, er zijn gelukkig genoeg vaardige collega's!

Als je hier nu bent, dan ben ik ervan overtuigd dat dit niet voor niets is, dan heeft dat een reden..


Ik ben hier om naar jou te luisteren en je verder te helpen in je leven, niet om jou te overtuigen, ik weet wat ik te bieden heb.

Na bijna 20 jaar ervaring in volwassen psychiatrie, psychosomatiek en verslavingsproblematiek ben ik niet iemand die net komt kijken, die op de hype meelift en coach/ therapeut is geworden om snel geld te verdienen. Ik heb bewust de keuze gemaakt om mijn eigen pad te bewandelen en mijn eigen praktijk te starten, vanuit deze rijke basis.

Ik heb heel wat jaren opleidingen, trainingen, trajecten en workshops gevolgd en buiten deze vakkundige kennis ben ik ook ervaringsdeskundige, heb ik een burn-out, verschillende verlieservaringen en trauma's meegemaakt waar ik aan heb gewerkt en dat doe ik nog steeds als iets de kop op steekt.

Een therapeut, coach of hulpverlener kan je zover helpen als hij/zij zelf heeft doorleefd en mijn therapeutische expertise heeft inmiddels zeer ruime diepgang mag ik wel stellen!

Mijn roots liggen bij creatieve therapie, mindfulness en Mentalisation Based Treatment en van hieruit is de Body, Mind, Energy and Spirit connectie gegroeid waar vanuit ik nu werk. De laatste 5 jaren ben ik steeds enthousiaster over lichaamsgericht werk en specifiek voor vrouwen het werken aan menstrueel welzijn en cyclisch leven. Ik ben me hier dan ook met veel plezier in aan het specialiseren door opleidingen en workshops te volgen waarbij ik ook telkens weer zelf nieuwe ervaringen opdoe met mijn lichaam en vrouwelijk welzijn. Dit geeft mij de diepgang die ik als therapeut of coach weer aan jou kan doorgeven. En dit resulteert weer in mijn eigen unieke mix en inspiratie voor nieuw aanbod binnen mijn praktijk.


Mijn visie is dat iedere Ziel een pad kiest om van te leren, om te helen en het is mijn missie om jou verder te helpen in jouw unieke helingsproces. En als je hier nu bent is het misschien tijd om te investeren in jezelf?

Mijn basis is om jou een veilige haven te bieden waarin jij gehoord wordt, waar je jezelf mag zijn, met je emoties, met je overtuigingen, met je trauma's, met je lijf maar ook met je creativiteit, je dromen, je wensen en je passies. Of juist, als je geen idee hebt, om uit te zoeken wat die kunnen zijn voor jou.

Om ruimte te creëren om zaken aan te kijken en ermee te gaan werken, op een manier die bij je past, zodat je jouw wensen weer kunt gaan realiseren.

Ik ben geen therapeut die het van je overneemt of dé oplossing aanreikt maar een gids, die je helpt met zachtheid naar je verleden te kijken, ruimte te maken in het heden om te kunnen veranderen wat nodig is om zo nieuwe mogelijkheden voor je toekomst te creëren.


En als je overweegt om een van mijn trajecten te starten kunnen er best wat gedachten of vragen zijn over 'of ik wel diegene ben voor jou' of praktische vragen over welk traject het beste bij je past, over betalingsmogelijkheden, etc.

Deze website is natuurlijk maar een statische voorstelling van mij en mijn praktijk dus ik nodig je van harte uit om me te bellen met je vragen of bedenkingen. Er is veel bespreekbaar en ik denk graag met je mee in mogelijkheden. Je bent ook altijd welkom om een vrijblijvend kennismakingsgesprek op locatie te plannen om aan den lijve te ervaren of de klik er is met mij en mijn praktijk, dat mag via een belletje of via de website, wat je prettig vindt.


Voel op dit moment eens bij jezelf wat jouw reden is dat je hier nu bent.. een volgende stap?


In Flow ✨

AonsjailRecente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page